Introduktion

Vindretningen

Regnvejr

Flishåndtering

Tilrettelæggelse

Hold afstand

Lagring af flis

Maskinarbejde

....................................
Forside
Om siden
Kontakt
BAR Jord til Bord
Links
Print siden

Gode rutiner er vigtige for at undgå skimmelsvampe

 

Da skimmelsvampe ikke kan ses og ikke altid lugter, virker de ikke faretruende eller frastødende. Man er derfor nødt til at tænke sig godt om og tillægge sig nogle hensigtsmæssige arbejdsrutiner.

 

Ofte er det små ting, som hverken koster penge eller tid, der kan være afgørende for, hvor mange skimmelsvampesporer, man bliver udsat for under arbejdet med flis.

 

Her er givet en række generelle råd om gode arbejdsrutiner. De rutiner, der passer bedst til jer indarbejdes, når I tager hensyn til jeres arbejdsopgaver, skimmelsvampene, til omgivelserne, til kollegerne, til tiden osv.

 

Hensynet til skimmelsvampene skal blive en selvfølge, når man arbejder med flis. Det er vigtigt at tale om det på forhånd og aftale, at alle følger reglerne. Så virker de bedst.

 

Anlægsgartnere, der arbejder med flis bliver til tider udsat for så mange skimmelsvampesporer, at det kan medføre helbredsgener.

................................................................................................................................................................................